VTS WING E200 EC légfüggöny elektromos hőcserélővel

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

271 299 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
Termékleírás
Opcion álisan rendelhető tartozékok, melyek szükségesek lehetnek a berendezés működtetéséhez:WING EC Vezérlő 27.500 Ft WING fali vezérlő 8.400 Ft Szelepek és szelepmotorok 20.765 Ft Konzol WING 200 8.535 Ft Mágneskapcsoló WING EC 2.795 Ft  Bővebb informáciért töltse le a katalógust!  1. MILYEN LÉGFÜGGÖNYT VÁLASSZUNK AZ AJTÓHOZ?
A szabad ajtónyílás szélessége kisebb, vagy maximum ugyanakkora legyen mint a légfügggöny mérete. A tökéletes működéshez úgy válasszuk meg a szerelési magasságot, hogy a légáram azajtó alján se érje az 2m/s-os légáramot. 2. MILYEN TÍPUSÚ LÉGFÜGGÖNYÖKET KÍNÁL A VTS?
A VTS 1m, 1,5m, és 2m-es légfüggönyöket gyárt és mindegyikből elérhető VIZES HŐCSERÉLŐS (WING W) , ELEKTROMOS HŐCSERÉLŐS (WING E), vagy HŐCSERLŐ NÉLKÜLI (WING C) kivitel. 3. SZERELHETŐEK A LÉGFÜGGÖNYÖK VERTIKÁLISAN ÉS HORIZONTÁLISAN IS?
A légfüggöny méretétől függetlenül, horizontálisan minden légfüggöny (WING W/E/C) , illetve verti kálisan (WING W/C) légfüggönyök szerelhetők.  Egyaránt szerelhetőek motorral felfelé, vagy lefelé,  ez nem befolyásolja a működést. Kérjük ügyeljen rá,  hogy az ELEKTROMOS HŐCSERÉLŐS kivitel (WING E 100/150/200), nem szerelhető vertikálisan.
4. MIÉRT VAN A HŐCSERÉLŐNEK LAMELLÁJA?
Ezzel is növelve a légmelegítési területet, hogy jobb és egyenletesebb légáram jöhessen létre. 5. LEHET A LÉGFÜGGÖNYÖKET ÁLMENNYEZETBE SZERELNI?
A WING légfüggönyök nem alkalmasak álmennyezetbe vagy mennyezetbe való beépítésre. A szabad mennyezettől való minimum távolság 30cm. 6. TUDOM A LÉGFÜGGÖNY LÉGVE TÉSÉT SZABÁLYOZNI A LSZERELÉSI MAGASSÁG FÜGGVÉNYÉBEN?
Minden WING légfüggönyt 3 állású fordulatszám tartománnyal láttunk el, mely szabadon választható. 7. MI AZ A COLD LÉGFÜGGÖNY?
WING C - vagyis a COLD, hőcserélő nélküli légfüggöny nem tartalmaz fűtőelemet, így az belső légkeringetésre alkalmas. 8. MILYEN BELSŐ LÉGHŐMÉRSÉKLETTEL KALKULÁLJAK A FŰTŐTELJESÍTMÉNY SZÁMÍTÁSHOZ?
Számoljon az általánosan elérhető, akár más fűtőkkel létrehozott hőmérséklettel. 9. LEHET A WING LÉGFÜGGÖNYÖKNEK A FŰTŐKAPACITÁSÁN ÁLLÍTANI?
Igen. A WING E légfüggönyöket 3 fűtési állásban lehet szabályozni. A WING W légfüggönyöknek a szelepét lehet motorikusan elzárni, így szükség esetén a fűtési körről lecsatlakoztatható. 10. MIÉRT NEM JAVASOLT A WING LÉGFÜGGÖNYT ÉS AZ NYITÁSÉRZÉKELTŐT A SZELEPVEZÉRLŐHÖZ KAPCSOLNI?
Vizes légfüggönyöknél a fűtőközegnek fel kell melegítenie a hőcserélőt, hogy meleget fújjon.  Általánosan, az ajtóban való áthaladás ideje alatt még a szelep sem nyílik ki és így a fűtőközeg sem áramlik be a hőcserélőbe. Javasoljuk a bekötéseket úgy szerelni, hogy beinduláskor nyisson a szelep és lezáráskor záródjon el, így a hőcserélőban folyamatos lesz a közegáram a légfüggöny lekapcsolásáig.

11. HOL VAN A BURKOLATBAN AZ ELEKTROMOS SZELENCE?
Az elekoromos dobozt a készülék jobb oldalán, a motor mögött találják. 12. MENNYI A WING LÉGFÜGGÖNYÖK LÉGVETÉSI TÁVOLSÁGA?
A vizes és elektromos hőcserélős légfüggönyök légvetése 3.7m, míg a hőcserélő nélküli (COLD) kivitelnek 4m.
13. A LÉGFÜGGÖNY SZABÁLYZÁSA BÁRMENNYI LÉGFÜGGÖNYT ELBÍR?
A fali vezérlő, a rajta keresztülfolyó áram mennyisége miatt, egy légfüggönyt tud vezérleni. További légfüggönyök csak más tipusú bekötésekkel megoldhatók. Kérjük, lépjen kapcsolatba a VTS technikai osztályával. 14. A HMI VEZÉRLŐ TÖBB LÉGFÜGGÖNYT IS TUD VEZÉRELNI?
A HMI vezérlő akár 4 WING légfüggöny vezérlésére képes. 15. MI A KÜLÖNBSÉG A VOLCANO ÉS A WING SZELEP ÉS SZELEPMOZGATÓ KÖZT?
Nincs különbség, ugyanaz a kettő. 16. CSOPORTBA LEHET HASZNÁLNI A LÉGFÜGGÖNYÖKET Természetesen lehet, így érhető el, hogy 3m, 3,5m, 4 (és így tovább…) szélességű légáramot hozhassunk  létre. 17. MIÉRT ÉRDEMES LÉGFÜGGÖNYT HASZNÁLNOM?
Légfüggönyt azért érdemes használni, hogy a beltéri levegő és atmoszférikus jelleg megmaradjon. Télen nem engedi a benti meleget kijutni, nyáron pedig a kellemes hűs levegőt tartja bent. Ezen kívül az esetleges utcai port, füstöt, bogarakat és más, levegőben szálló elemet is kint tart. 18. A VTS AJTÓNYITÁS ÉRZÉKELŐT BÁRMILYEN LÉGFÜGGÖNYHÖZ HASZNÁLHATOM?
A VTS ajtónyitás érzékelő csak EC motorral szerelt légfüggönyhöz használható. 19. HOGYAN TUDOM HELYESEN VERTIKÁLISAN SZERELNI A LÉGFÜGGÖNYT? Vertikális szereléshez M8x70-es csavarokat javaslunk használni. Így, kereszülbújatva a konzolon,  oldalállásban, stabilan fog a falra rögzülni. Kérjük,  hagyjon a földtől 10cm távolságot, hogy könnyen hozzáférjen a csatlakozásokhoz szükség esetén. 20. AZ EC MOTORRAL SZERELT LÉGFÜGGÖNYÖK HALKABBAK AC MOTOROS TÁRSAIKNÁL?
A légfüggőnyökben a forgó ventilátor és a légfüggöny belső kialakítása okozza a zaj nagy részét.  Némileg valóban kisebb az EC motor zajterhelése,  de a motor búgása elveszik az emberi fül számára a ventilátor mellett.
Motorváltozat:ECMaximális ajtónyílás (egy eszközhöz): 2.0 mMaximális légszállítás: 4500 m3/hFűtőteljesítmény: bekötéstől függően 6/15 vagy 9/15 kWTápfeszültség: ~400/3/50 V/ph/HzElektromos hőcserélő teljesítmény: 6 vagy 9 kWElektromos hőcserélő áramerősség: 8,5/12,9/max. 21,4 AMotor teljesítmény (EC motor): 0,26 kWMotor áramerősség (EC motor): 1,9 ASúly (töltetlenül): 55 kgZajszint ( I/II/III ventilátor sebesség): 44/48/61 db(A)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^